Onze peters en meters

Onze meters en peters zijn allen auteur. Zij zijn onze bron. Zonder hen geen sterke teksten. Allen verbinden ze zich op hun eigen manier met ons verhaal.

“Samen Lezen is bewustzijn op haar best, par excellence, met volle intensiteit, gedeeld en versterkt. Zeg maar een soort deling die eigenlijk een vermenigvuldiging is.”

Jan Lauwereyns

“Poëzie is niet iets wat de dichter schrijft, maar iets wat de lezer, luisteraar voelt.”

Maud Vanhauwaert

“Even je kommer en kwel on hold zetten en een andere wereld ontdekken dan diegene waarmee je altijd moet worstelen… daar heb je alleen maar bij te winnen.”

Mustafa Kör

“Bij een strijd voor een kwaliteitsvol leven horen kwaliteitsvolle boeken.”

Wally De Doncker

“Literaire teksten zijn net mensen: door de omgang met sommige exemplaren word je zelf ook een beetje opgewekter, aardiger of intelligenter.”

Emy Koopman

“Mensen hebben nood aan vertrouwde én aan vreemde verhalen. Het vreemde in verhalen brengt ons ook in contact met het vreemde in onszelf.”

Marita De Sterck

“Deelnemen aan een leesgroep die je eigen tekst exploreert is een bijzondere ervaring.”

Charles Ducal

“Het Samen Lezen brengt verbinding en opent het gesprek, waardoor we onze kijk op het verhaal kunnen verrijken en bijsturen. We zijn allemaal verhaal.”

Kristien Dieltiens

“Samen Lezen is als lezen ‘in het kwadraat’: door de verschillende gelijktijdige blikken op eenzelfde tekst ontvouwt en ontplooit die zich op vaak onverwachte manieren. En toont aan iedereen die meeleest dus ook telkens nieuwe inzichten én vergezichten. Een zeer verrijkende ervaring!””

Marc Tritsmans

“Ik schrijf het liefst iets wat lukt. Als iemand dat met plezier leest is het dubbel gelukt.
En als lezers dat met elkaar delen driedubbel.”

Erik van Os