Onze partners

Fintro

Als onderdeel van de BNP Paribas Groep heeft Fintro in België een distributienetwerk van 450 zelfstandige bankagenten, met in totaal meer dan 1.000 medewerkers. De klantenportefeuille bestaat grotendeels uit particulieren, maar ook zelfstandigen en ondernemingen kloppen bij Fintro aan.

Voor Fintro en haar bankagenten maken de mensen het verschil. Daarom investeren wij in relaties tussen bankagenten, medewerkers en klanten. Om samen stappen vooruit te zetten in leven of werk, om te groeien, om het verschil te maken in elk persoonlijk leven. We gaan ver in onze inspanningen omdat de mensen voor wie we het doen zo dichtbij zijn.

Cera

Met zo’n 400.000 vennoten is Cera de grootste coöperatie van België. Cera brengt mensen, middelen en organisaties samen, bundelt krachten, neemt initiatieven en realiseert waardevolle projecten met een duidelijk doel: samen investeren in welvaart en welzijn.

Ook jij kunt deel uitmaken van Cera! Check www.cera.coop

Vlaams Fonds voor de Letteren

Het VFL steunt de Nederlandstalige letteren en de vertaling in en uit het Nederlands van literair werk in de brede zin van het woord. Op die manier helpt het de sociaaleconomische positie van Vlaamse auteurs en vertalers te verbeteren.

Literatuur Vlaanderen

Literatuur Vlaanderen investeert in de letterensector, van auteur tot lezer, en creëert zo de ruimte voor alle spelers om professioneel te werken.