De launch van de Lezerscollectief website!

Eerste fase is klaar: veel info over een jong initiatief.

Wie nu lezerscollectief.be intikt, ziet geen teller meer: de nieuwe website is een feit. Met de vraag Klaar voor een leesrevolutie? neemt Het Lezerscollectief je mee in een vat vol mogelijkheden en manieren om mee te werken of te steunen. De tekening van Sabien Clement suggereert in haar illustratie vooral de warmte  en de gezelligheid om je bij dit initiatief aan te sluiten. Heerlijk bij een kopje koffie op verhaal komen, voetje baden in een boek, rust en steun vinden… voor jezelf maar ook samen met de ander. 

Felix Rijkers, ontwikkelaar van de website: 

Het is voor mij een eer en plezier geweest om de website voor Het Lezerscollectief te hebben kunnen ontwikkelen. We zijn ondertussen overgegaan naar de tweede fase in het ontwikkelingsproject nl. het ontwikkelen van het Lezerscollectief portaal. Het doel van dit project is de samenwerking tussen alle leden van Het Lezerscollectief te optimaliseren!

Op 27 september 2014, op de eerste netwerkdag van Het Lezerscollectief, stellen we de website ook voor aan de leesbegeleiders. Het tweede werf bevat ook een handig instrument om alle leesmomenten ye monitoren.


Comments

0 responses to “De launch van de Lezerscollectief website!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *